Koppla in din högra hjärnhalva med hjälp av konst

Välkomna till konstrundan på nätet! Varje tisdag skriver jag om en ny konstnär och idag har det blivit dags att skriva om en konstnär som heter Kajsa Stamenkovic. Hon finns till för dig som bor i Torslanda, Mölndal eller i någon annan del av Göteborg och även för dig som söker konst i Mölnlycke med omnejd. 

Jag är så glad att jag har skapat detta forum på nätet för det har verkligen varit ett brinnande intresse för konst i Mölnlycke med omnejd, och här på den här bloggen kan alla också höra av sig till mig under kommentarerna och tala om ifall det är något särskilt ni vill att jag ska lyfta i bloggen. Detta är anledningen till att jag idag skriver om Kajsa Stamenkovic, jag har nämligen nämnt någon gång förut att jag handlat konst i Mölnlycke av henne och att jag tyckte mycket om de oljemålningar hon målat. Det är även ett par andra personer som hade köpt tavlor av henne och var lika nöjda, men de flesta av er hade inte hört om henne så därför var det dags att ändra på detta idag genom att ge Kajsa Stamenkovic lite uppmärksamhet på bloggen, det förtjänar hon så väl. Det var allt om denne konstnär och den konst i Mölnlycke med omnejd som hon har till försäljning i olika prisklasser. Nästa tisdag kommer det ännu ett inlägg om en annan konstnär så jag hoppas ni vill komma tillbaka om en vecka och läsa även om den konstnären. Ha en underbar vecka på er nu och varmt välkomna åter nästa tisdag mina vänner.