Ett mobilt hunddagis i Nyköping

Hej på er allesammans och känn er välkomnade till bloggen. I dagens inlägg ska jag ta upp en sak med er som jag tycker är fantastiskt. Det är nämligen så här att det finns ett hunddagis som jag tycker har en alldeles särskilt bra service att erbjuda. Det är inte som vilket annat hunddagis som helst, det är ett mobilt hunddagis i Nyköping med omnejd som heter Pawsitive. 

Fördelen med ett rullande hunddagis är ju att man inte behöver lämna eller hämta hunden. Bettina som äger Pawsitive kommer och hämtar hundarna på morgonen i sin skåpbil, sedan åker hon och hundarna till något passande ställe där de är under dagen och sedan återlämna hon hundarna efter några timmar. Detta är ju en lika bra service som barnen får när de åker skolskjuts. Vad betyder detta mobila hunddagis i Nyköping med omnejd för mig? Det betyder att jag som alltid velat ha en hund men aldrig kunnat skaffa en eftersom jag inte haft någon som kunde se efter den när jag jobbar, nu har kunnat skaffa en hund. Hundarna har det så himla trevligt när de tillsammans i en flock träffas och hittar på olika saker under dagarna. Och jag som hundägare mår också bra när jag vet att min hund har det bra. Det här är ett hunddagis i Nyköping med omnejd som jag verkligen vill rekommendera till dig som behöver ha någon som tar hand om hunden på dagtid när du inte är hemma. Om du undrar över något kan du alltid höra av dig till Bettina på Pawsitive antingen via telefon eller mejl och du hittar kontaktuppgifterna på hemsidan, och hemsidan kommer du till om du klickar på länken som finns här i inlägget.