Fotvård på tider som passar dig

Hej och god förmiddag. Jag hade i dagens inlägg tänkt att berätta om ett företag som jag har fått sådan god hjälp av. Det här är ett företag som kan hjälpa även dig som behöver fotvård i Sotenäs eller Munkedal eller om du befinner dig någonstans däromkring. Jag som själv haft en del problem med fötterna har fått mycket god hjälp genom att vända mig till Annikas Fothälsa som det här företaget heter. 

Äntligen ett företag som sätter sin kunders individuella förutsättningar, önskemål och behov i främsta rummet. Det innebär att Annikas Fothälsa inte har några fastställda öppettider. Är du intresserad av en fotvårdsbehandling hör du bara av dig till det här företaget via telefon eller mejl, eller genom ett meddelande på Facebook eller Instagram så kommer ni överens om en tid som passar dig. Jag är så tacksam till att jag har fått den hjälp som jag har fått för jag har verkligen haft problem med mina fötter. Jag insåg att om det skulle bli någon ordning med fötterna så behövde jag professionell hjälp med fotvård i Sotenäs. Det krävdes bara några behandlingar så var jag i stort sett befriad från de besvär som jag haft. Fötterna är ju så viktiga för de belastar vi på dag ut och dag in och mår inte fötterna bra så påverkar det en mer än vad man kan tro. Annikas Fothälsa arbetar mycket med kundservice vilket jag som kund uppskattar. Det är alldeles för många företag idag som har glömt av hur viktigt det är med kundservice och därför är jag så glad att jag hittat ett företag som detta. Helt klart ska du vända dig dit om du är i behov av fotvård i Sotenäs eller Munkedal med omnejder.